Urodzinowa niespodzianka dla Kasi.

???? Dzisiaj chcielibyśmy Wam opowiedzieć o inicjatywie, do której z pomocą zaprzyjaźnionych dzieciaków włączyła się nasza Fundacja ???? ????

Jakiś czas temu zgłosiła się do nas Mama cudownej dziewczynki, dla której los nie był łaskawy. Miała nietypową prośbę. Jej córeczka obchodziła początkiem listopada swoje urodziny i Mama prosila o kartkę urodzinową, chciała aby na twarzy Kasi pojawił się uśmiech ????.

Wiemy, że z naszą pomocą udało się ???? Dziewczynka otrzymała paczuszkę z listami, kartkami urodzinowymi oraz drobnymi upominkami ???? ????. Jej radość była nieoceniona, na chwilę zapomniała o codziennych troskach i zmartwieniach. Nasza przesyłka pokazała Jej, że w tej nierównej walce nie jest sama ???? ???? ????.

Do naszej inicjatywy dołączyły zaprzyjaźnione dzieciaki ❤ Zuzia, Helenka, Ania, Marlenka, Julka, Karol, Michał oraz niespodziewanie – druhny i druhowie z MDP z Osp Targowisko ????. Za co serdecznie dziękujemy opiekunowi drużyny pani Kasi Stankowskiej. Jesteście niesamowitymi ludźmi, a Wasza troska i zaangażowanie w sprawy społeczne wzruszają.

Jest to budujące, że dzieci od najmłodszych lat wspierają swoich rówieśników. Już wiemy, że na Was zawsze możemy liczyć ????, Wy wiecie, że każdy mały gest ma znaczenie ????.

Cieszy nas fakt, że Fundacja gromadzi wokół siebie wyjątkowych ludzi, gotowych otworzyć swoje serce na pomaganie ????. Dziękujemy ????