Św. Józef patronem Centrum Rehabilitacji.

Kochani,❤

????17 marca był dla naszej Fundacji dniem wyjątkowym. Na comiesięcznej Mszy św.⛪️ w intencji naszych Podopiecznych, Pracowników i Darczyńców, została poświęcona figura św. Józefa,???? patrona małżonków i rodzin, ojców, opiekunów, sierot i osób pracujących. Zgodnie z naszymi planami, św. Józef stał się patronem naszego budowanego Centrum Rehabilitacji.❤️ W przyszłości będzie miał swoje szczególne miejsce w naszym Centrum.????

????Po Mszy św. spotkaliśmy się z kilkoma Rodzinami ????‍????‍????‍????i Podopiecznymi????‍???? na wspólnym obiedzie w Rabatka Cafe – Kawiarnia Gdów .???? Panowała rodzinna i przyjazna atmosfera, mogliśmy porozmawiać i zapoznać się jeszcze bliżej. Takie chwile pomagają budować bliskie relacje oparte na trosce i solidarności między naszymi Podopiecznymi.????‍????

W rogu sali spoglądał na nas św. Józef???? trzymający w ramionach małego Jezusa. ????

????Podobnie, jak święty Józef był zawsze gotowy pomóc i szukać wsparcia w potrzebie, tak nasze Centrum będzie miejscem gdzie każdy znajdzie nie tylko pomoc, ale także zrozumienie. Chcemy stworzyć w naszym Centrum przyjazną atmosferę w której każdy będzie czuł się doceniony i otoczony wsparciem.

Święty Józef jest nie tylko Opiekunem,???? ale także wzorem oddania i troski wobec rodzin. ????‍????‍????‍???? Jego cicha siła i gotowość do poświęceń jest dla nas inspiracją, przypomina nam, jak ważne jest wsparcie i opieka w życiu rodzinnym.????‍????‍????‍????

????Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tej uroczystości.????

????Dzisiaj obchodzimy święto Świętego Józefa.????

????Wszystkim Józefom życzymy wszelkiej pomyślności.????

————————————————————
Pamiętajcie o nas rozliczając swój PIT! ❤