SPOTKANIE FUNDACYJNE.

Kochani,❤

❤ Za nami kolejne Spotkanie z Fundacyjnymi Mamami w Rabatka Cafe – Kawiarnia Gdów. Tym razem gościliśmy wyjątkowe małżeństwo – Państwa Agnieszkę i Wojciech Gawęda, którzy są ochotnikami medykami i strażakami ????????. Przekazali Oni nam wiedzę jak udzielić pierwszej pomocy przedmedycznej – ABC pierwszej pomocy ????. Pokazali jak sprawdzić oddech i przytomność, przeprowadzić resuscytację krążeniowo-oddechową na fantomie ????????. Jak postępować w przypadku zadławień, omdleń i w innych sytuacjach zagrażających życiu i zdrowiu ❤️‍????. Przyswoiliśmy dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej oraz procedury zachowania się w sytuacji zagrożenia życia.????

❤ Rodzice byli zainteresowani tematem i zaangażowani. Aktywnie uczestniczyli w dyskusji i praktycznych ćwiczeniach. Mieli okazję sprawdzenia swoich umiejętności. Zajęcia przeplatały rozmowy przy kawie i cieście ????☕. Nie zabrakło wzruszeń, jak rownież ciekawych i zabawnych sytuacji ????????.

???? Jesteśmy ogromnie wdzięczni p. Agnieszko i p. Wojciechu za przeprowadzenie tych zajęć. Wasza wiedza i zaangażowanie jest niesamowite ???? a gotowość do dzielenia się nią z innymi jest inspirująca ❣️.

Dziękujemy za Państwa otwarte serca! ❤Wasza praca jest prawdziwym oddaniem się społeczności, dzięki Wam świat staje się bezpieczniejszym miejscem ????????.

????Ochotnicza Grupa Medyczna❤️❤️❤️

Dziękujemy raz jeszcze! ❤

❤ Dziękujemy również Asi za przepyszne ciasto ???? Rabatka Cafe za miłą gościnę i Wam drodzy Rodzice, za Waszą obecność ????????

Pamiętajcie o nas rozliczając swój PIT! ❤️

Numer KRS: 0000794517