Pożegnanie Łukasza.

Dzisiejszy post będzie nieco inny jak dotychczasowe … Takich postów, nie ukrywam, nie lubię ????

Końcem lutego Łukasz zakończył pracę w naszej Fundacji. Swą osobą wniósł wiele. Był od początku jej działalności, uczestniczył w pracach przy jej powstawaniu ????.

W biurze będzie mi brakowało aromatu Łukaszowej, świeżo zaparzonej yerba mate ????, długich i szczerych rozmów ????, wspólnych wizyt u Podopiecznych ???? Wspomnienia chwil, w których mówiłeś, że napisałam za długi post, że trzeba go skrócić o kilka zdań, po czym dopisywałeś z 5 innych – wywołują uśmiech na mojej twarzy ???? ???? jak również naprawa “sławetnych” oprawek ???? ???? ????. Słodyczy też będziemy mieć pod dostatkiem, kto je będzie teraz jadł? ???? ????

Zapamiętamy Łukasza zawsze pełnego entuzjazmu i gotowego do pomocy ????‍♂️ ????, niezależnie od tego, czy był to drobny problem czy też większe wyzwanie. Poświęcał On swój czas, by indywidualnie przyjrzeć się każdemu problemowi i znaleźć najlepsze rozwiązanie. Zawsze umiał odnaleźć się w różnych sytuacjach. Niezmiennie angażował się w każdy aspekt naszej działalności. Był zżyty z naszymi Podopiecznymi, Jego oddanie i zaangażowanie nie tylko inspirowały nas, ale także miały realny wpływ na naszą pracę i misję Fundacji ????.

Mimo, że odszedł, pozostawił wiele cennych wspomnień i nauczył nas wiele ważnych lekcji ????.

Dziękujemy Ci Łukaszu za 5 lat owocnej współpracy w Fundacji ???? ???? ????.
Życzymy Ci zadowolenia z nowej pracy, wielu sukcesów na nowej drodze, którą obrałeś oraz szczęścia osobistego ???? ???? ????