Podsumowanie roku 2023.

Witajcie ????

Chcielibyśmy dzisiaj podsumować mijający rok 2023. Podzielić się z Wami wydarzeniami i sukcesami, które miały w nim miejsce ????.Stopniowo osiągamy mniejsze i większe cele ????. Rozwijamy się, aby niezmiennie wspierać naszych Podopiecznych, którym oprócz wsparcia finansowego, staramy się towarzyszyć w codziennych zmaganiach jak i radosnych chwilach ????. Kochani Podopieczni – dziękujemy, że nam zaufaliście????.

???? Dziękujemy za radość i pozytywną energię, którą wnosicie – WY – drodzy Rodzice! Za pomysły oraz niezastąpioną wiedzę, którą się dzielicie ❤️.

???? Dziękujemy drodzy Przyjaciele oraz Darczyńcy za to, że dołączyliście do nas i wspólnie niesiemy dobro! ❤️ Cieszymy się, że dostrzegliście potencjał w tym co robimy, że zauważyliście, iż ma to sens i jest wartościowe!

???? Najważniejszym wydarzeniem minionego roku było rozpoczęcie budowy Centrum Rehabilitacji, które będzie służyło naszym Podopiecznym i okolicznym mieszkańcom wymagającym rehabilitacji ❤️.

???? Cieszymy się, że Krajowy Rejestr Sądowy zweryfikował naszą Fundację i od czerwca działamy jako Organizacja Pożytku Publicznego – OPP! ???????? Kolejnym etapem naszego rozwoju było stworzenie nowej strony internetowej, na którą serdecznie Was zapraszamy! Znajdziecie tam bieżące informacje związane z naszą działalnością i budową Centrum Rehabilitacji. Ważnym jej elementem jest zakładka z możliwością bezpośredniej i szybkiej wpłaty ????.

Realizując nasze kolejne cele będziemy potrzebować Waszego wsparcia. Pomoże nam ono dalej się rozwijać i wspierać potrzebujących ????.

???? Zapraszamy Was do włączenia się w nasze inicjatywy. Wierzymy, że razem możemy osiągnąć wiele.

????❤️???? Jeszcze raz dziękujemy, że jesteście z nami! ????❤️????

A teraz zapraszamy na krótką relację z roku 2023 ????