Podsumowanie grudnia.

Witajcie na początku nowego roku ????

Zanim podsumujemy rok 2023, chcielibyśmy w kilku zdaniach opowiedzieć co działo się u nas w grudniu, a wydarzyło się naprawdę sporo ????

⭐️ Zaczęliśmy grudzień od wyjątkowej sesji ???? dla Rodzin naszych Podopiecznych. Niezapomniane wrażenia wywołały chwile z fotografami Kępka Photography❤️, którzy swoim anielskim spokojem i ciepłym sercem otuli każdego nieśmiałego uczestnika sesji. A efekty, musicie uwierzyć na słowo – są niesamowite! ❤Dziękujemy jeszcze raz Madziu i Piotrusiu ❤????

⭐️ Uczestniczyliśmy w konferencji na temat „Koordynacji usług społecznych w Powiecie Wielickim” w malowniczym Poroninie.

⭐️ Wraz z Firmą Chomik wsparliśmy potrzebującą rodzinę w kolejnej edycji „Szlachetna Paczka” ????.

⭐️ Na zaproszenie Zarządu Firmy Chomik kilkoro naszych Podopiecznych wzięło udział w Wigilii firmowej ????.

⭐️Szkoła Podstawowa im. Kornela Makuszyńskiego w Jaroszówce zaprosiła naszych Podopiecznych na przedstawienie Jasełek, na które wybraliśmy się z Błażejkiem oraz Jego Mamą i siostrzyczką ???? Dziękujemy za tą inicjatywę ????, mile spędzony czas oraz wspólne kolędowanie ????.

⭐️ Comiesięczne Spotkanie Fundacyjnych Mam odbyło się również w klimacie bożonarodzeniowym. Wspólnie z Olga Święży ???? robiłyśmy cudne wianki ???? Nie zabrakło również wspólnych rozmów, tym razem przy ciepłym barszczyku i nutach polskich kolęd ???? .

⭐️ W tym miesiącu odwiedziliśmy P. Joannę, Beatkę, Oliwiera, Wojtusia, Alanka, Teosia, Piotrusia, Adasia, Łukasza, Filipka oraz Klaudusię.

⭐️ Wsparliśmy Fundacja im. Brata Alberta WTZ w Radwanowicach-Czernichowie figurkami do pięknych szopek, które z wielkim zaangażowaniem wykonują tamtejsi Uczestnicy.

⭐️ Wsparcie rzeczowe otrzymała od nas również SP w Jaroszówce.

⭐️ Po za tym niezmiennie wspieramy naszych Podopiecznych w finansowaniu rehabilitacji i zakupie leków ????.

Razem zmierzajmy Ku Dobremu ❤️