Akcja zakrętki.

Kochani,

Przypominamy, że akcja zbiórki zakrętek nadal trwa! ???? Zachęcamy Was do dołączenia! ❤

???? Nie wyrzucajcie zakrętek, możecie zbierać je wszędzie – w domu, w szkole w pracy. Włączcie w naszą akcję swoje rodziny, przyjaciół! ????‍????‍????‍???? A potem wypełnijcie nimi nasze serduszka, aż po brzegi! ????❤ Codziennie każdy z nas “pozbywa” się ich z różnego rodzaju opakowań. Nauczmy się je odkładać i zbierać, gdyż jest to pożyteczne również dla naszej planety. Pomaga znacząco ograniczyć zanieczyszczenie środowiska. Wspólnie dajmy im drugie życie. ????

Przypominamy, że fundusze za zebrane zakrętki przeznaczone są na pokrycie kosztów rehabilitacji oraz sprzęt rehabilitacyjny naszych Podopiecznych. ????‍????????‍????????‍????

Serca na zakrętki znajdują się przy Przedszkole Samorządowe w Trąbkach oraz pod Szkoła Podstawowa im. Kornela Makuszyńskiego w Jaroszówce ,w SP w Szczytnikach ????

Dziękujemy wszystkim osobom, które systematycznie zapełniają nasze serduszko obok sklepu Chomik Gdów❤

Bardzo Wam dziękujemy za dotychczasową zbiórkę ????❤

Razem możemy więcej ❤

Razem zmierzamy Ku Dobremu ❤

————-

Pamiętajcie o nas rozliczając swój PIT!

Numer KRS: 0000794517