Rozpoczęcie budowy Centrum Rehabilitacji.

Dzielimy się z Wami radosną wiadomością! 🥳 🤩 😍

Symboliczne wbicie łopat przypieczętowało rozpoczęcie budowy Centrum Rehabilitacji Fundacji Chomik – Ku Dobremu ❤ 👏

Tak więc Kochani – ruszamy pełną parą!

Na ul. Obrytka w Gdowie, na działce, którą Fundacji przekazali państwo Janina i Marek Świeży ❤ można zobaczyć już pierwsze prace 🫶 💪 🧱 👷 Generalnym wykonawcą, odpowiedzialnym za realizację budowy do stanu surowego otwartego jest Firma SSBUD 👷. Mamy nadzieję, że do końca roku bryła budynku stanie już w pełnej okazałości. 💪 ❤

Przed nami trudny czas wytężonej pracy. Mamy nadzieję, że będziemy mogli na Was liczyć ❤ że dzięki Waszemu wsparciu i pomocy, uda nam się w szybkim czasie wybudować i wykończyć Centrum Rehabilitacji ❤ A wtedy będzie ono służyć poprawie stanu zdrowia naszych Podopiecznych i okolicznych potrzebującym Mieszkańcom.

Budowa Centrum Rehabilitacji pozwoli nam na prowadzenie zajęć terapeutycznych na szeroką skalę. Przypominamy, że w przestrzeni Centrum znajdą się gabinety lekarskie, sala gimnastyczna oraz kilkanaście specjalistycznych gabinetów przeznaczonych do prowadzenia kinezyterapii, fizykoterapii, masaży czy akupunktury.

Budowa Centrum to milowy krok w realizacji naszej misji niesienia wsparcia osobom z niepełnosprawnością.

Naszą działalność i budowę Centrum Rehabilitacji możecie wesprzeć przekazując darowiznę na konto nr

41 1140 2004 0000 3102 7914 1229

👉 Postaramy się regularnie odwiedzać plac budowy i na bieżąco Was informować jak idą postępy w pracach. A już niedługo pokażemy Wam relację video z tego co dzieje się już na ul Obrytka. 🎥

Bądźcie z nami, chodźmy razem Ku Dobremu 😍🚶‍♀️🚶🌞